Keep Your Head Down – Chinese Version


kyhd

Kali ini eL uploadin yang Keep Your Head Down ya 😀

Tapi gak tahu asli apa gak sih, ini belinya bener2 pas di Cina dengan harga super murah ;3 (35k bisa dapat 2 CD! xD)

Alright, here’s the track list (atau bisa dilihat dari gambar juga ^^)

Disc A

1. Keep Your Head Down

2. How Can I

3. Maximum

4. Crazy

5. Honey Funny Bunny

6. Rumor

7. Confession

8. Our Game

9. She

10. ATHENA

11. Love in the Ice

12. Don’t Say Goodbye

13. Lovin’you

14. Sha Gua (Kalau gak salah ini artinya “Crazy” deh)

15. Crazy Love

16. O

17. Miss You

18. Choosey Lover

19. Somebody to Love

20. One

Download Link: Here

Disc B

1. Secret Game

2. Force

3. Why did I fall in love with you?

4. Nobody Knows

5. Beautiful You

6. Wasurenaide

7. 9095

8. Mirotic

9. Taxi

10. Stand Up

11. Survivor

12. Kiss the Baby Sky

13. bolero

14. 9096

15. 1000 years love song

16. Fighting spirit of the orient

17. I believe

18. My little princess

19. The way U are

Download Link: Here

Enjoy ^^

flower_015

Advertisements

2 responses to “Keep Your Head Down – Chinese Version

  1. Disc A nya bisa di dunlut, kok yg Disc B nya ngga bisa ya El….
    Huhuhuuuu…., 😦

    Ntar aku coba lagi deh, siapa tau ntar jadi mau.
    Tapi, makasih ya eL….’!!!

Leave your trail behind

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s